NETTBUTIKK ★ GRAFISK DESIGN
Handlevogn/Cart 0

Nye fødselsplakater til kule gutter, superhelter, prinsesser og batgirls!

Tversoversløyfe, superheltmaske eller krone

Nå er det mange nye fødselsplakater å velge mellom i nettbutikken til både jenter og gutter! Vi er veldig glade i enkle, stilrene plakater som passer inn i alle interiører, og de nye fødselsplakatene kommer i klare, fine farger eller i monokromt sort og stilig.

Fødselsplakaten "Cool Dude" har tversoversløyfe, knapper, navn og fødselsinfo som dato, år, klokkeslett, lengde og vekt.
– Plakaten som går rett fra et formelt selskap og opp på veggen:-) Kjøp den her!

Cool Dude fødselsplakat

"Little Man" posteren er like pyntet; med sløyfe og smokingskjorte, navn og fødselsinfo. Kjøp den her!

Little Man poster fødselsplakat tversoversløyfe

"Our Superhero"

Til alle superhelter har vi en fødselsplakat med navn, dato, år og evt fødselsinfo om du vil + lyn, flaggermus (Batman?) og ordlyder fra tegnerserier; Bang! Vroom! Slurp! Pow! Crash! Wow! Kaboom! Kjøp den her!

Superhelt fødselsplakat batman

"Our Supergirl"

Til alle superjenter (Batgirls?) der ute har vi en fødselsplakat med masker og prikker i klare, fine farger. Navn og fødselsinfo fylles også inn på denne kule personlige plakaten. Perfekt som gave, kjøp den her!

Batgirl fødslestavle, fødselsdiplom superhelt jente rød

Til små og store prinsesser har vi fødselsplakatene "Best Girl" og "Little Princess". Posterne har stor krone, navn og fødselsdato/fødselsdetaljer. Kjøp plakatene her og her!

Best girl, verdens beste jente fødselsplakat

Little princess, lille prinsesse fødselsplakat sort krone og navn

Alle fødselplakatene trykkes på archival papir av høy kvalitet som bevarer fargene og ikke falmer. Perfekt som gave til nyføde, dåp eller bursdager. Vi har rask levering og fri frakt! Besøk vår nettbutikk her!Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published