FRI FRAKT ★ FREE SHIPPING
Handlevogn/Cart 0

★ ÅPNINGSTILBUD OG BLACK FRIDAY ★

Åpningstilbud Black Friday plakat plakater rabattkode salg Salg Black Friday supertilbud

Vi feirer endelig åpningen av nettbutikken wendelborgdesign.no og har 50% på alle plakater!

Skriv inn rabattkoden supertilbud i kassen og rabatten blir trukket fra kjøpet ditt. Plukk med deg supre julegaver til gutter, jenter, baby, interiørinteresserte og folk med tomme vegger.

På fredag er det dessuten Black Friday, et litt nytt fenomen her i Norge, men vi kaster oss på trenden og har supertilbud hele uken. Her er litt om hva Wikipedia skriver om dagen;

Black Friday (engelsk for «svart fredag») er en årlig handledag med mange tilbud i USA og Canada, som finner sted dagen etter Thanksgiving. Dagen er tradisjonelt begynnelsen på julehandelen og mange utsalgssteder åpner ofte så tidlig som klokka tre på natta eller tidligere, og tilbyr en rekke salgsvarer, ofte begrenset i antall eller tidsrom. Fordi Thanksgiving alltid faller på den fjerde torsdagen i november i USA, vil Black Friday finne sted på en fredag mellom 23. og 29. november.
Navnet oppsto i Philadelphia, hvor det i utgangspunktet ble brukt til å beskrive den tunge og forstyrrende trafikken som ville oppstå dagen etter Thanksgiving. Begrepet ble først brukt i 1966, og spredte seg til andre steder først rundt 1975.

Happy shopping!Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published